مقالات آموزشی

جستجوی شورای حل اختلاف

آموزش جستجوی شورای حل اختلاف

چکیده این مقاله: در این آموزش به نحوه جستحوی شورای حل اختلاف به صورت آنلاین میپردازیم. قابلیت جستجوی شوراها به صورت آنلاین موجب میشود تا شما بتوانید بدون نیاز به مراجعه حضوری و بدون محدودیت زمانی در هر ساعت از شبانه روز نسبت به جستجو و یافتن نزدیک ترین شورای حل اختلاف اقدام نمایید. در این آموزش به نحوه ورود به سامانه جستجو و طی مراحل یافتن شعبه مورد نظر خواهیم پرداخت. در پایان نیز نگاهی می اندازیم به مزایای استفاده از سامانه جستجوی آنلاین! فایده استفاده از این آموزش این است که به شیوه گام به گام بوده و طوری طراحی شده است تا کسانی که آشنایی چندانی با این سامانه ندارند به راحتی بتوانند صفر تا صد این پروسه را با موفقیت به انجام برسانند. در پایان نیز روش اخذ مشاوره حقوقی برای سوالات و مشکلات شما در مسیر استفاد از سامانه صدور گواهی سوء پیشینه ارایه شده است.

در این آموزش به نحوه جستجوی شورای حل اختلاف مبپردازیم. مطابق این آموزش شما میتوانید به سادگی و فقط در چند دقیقه آدرس شورای حل اختلاف مورد نظر خودتان را بیابید.

در قانون شوراهای حل اختلاف 1402 تمامی صلاحیت های شوراهای حل اختلاف در رسیدگی به اختلافات از آن سلب شد و به «دادگاه صلح» اعطا شد و شوراهای حل اختلاف بعد از تصویب این قانون فقط در برقراری صلح و سازش امکان ورود به اختلاف را دارند.

برای مشاهده آموزش نحوه جستجوی دادگاه های صلح میتوانید به صفحه «آموزش نحوه جستجوی دادگاه های صلح» مراجعه کنید.

مطابق آمارهای ارایه شده از سوی خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضاییه) که در 3 تیر 1403 منتشر شد، تعداد 6 هزار و 500 شعبه شورای حل اختلاف در کشور فعال هستند که با افتتاح دادگاه های صلح در نیمه دوم سال 1403 باید شاهد تغییراتی در این آمار نیز باشیم.

برای شروع جستجو نیاز است تا ابتدا وارد سایت وکیلنیک شوید. برای سهولت در مشاهده و دسترسی به سامانه جستجو، پیشنهاد میکنیم تا اپلیکیشن وکیلنیک را نصب کرده و از بخش «خدمات قضایی و ثبتی» گزینه «جستجوی شورای حل اختلاف» را انتخاب نمایید تا برای همیشه، به صورت مستقیم به سامانه جستجو متصل شوید. برای نصب اپلیکیشن میتوانید وارد صفحه دانلود اپلیکیشن وکیلنیک شوید.

0:00
0:00

این ویدیو با کیفیت HD (720 p) تهیه شده است. در صورتیکه با کیفیت پایین پخش میشود، اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

خلاصه آموزش

1_ ورود به سایت وکیلنیک

2_ ورود به بخش خدمات حقوقی و قضایی

3_ ورود به بخش جستجوی شورای حل اختلاف

4_ وارد کردن مشخصات و فیلدهای خواسته شده

5_ انتخاب گزینه «جستجوی واحد قضایی»

نحوه درخواست گواهی سوء پیشینه از سایت وکیلنیک

ورود به سایت وکیلنیک:

برای استفاده از سامانه جستجوی آنلاین شورای حل اختلاف نیاز است تا وارد سایت وکیلنیک به آدرس www.vakilnik.com شوید.

پس از ورود به سایت از فهرست بالای سایت و از بخش «خدمات قضایی و ثبتی» گزینه «خدمات حقوقی و قضایی» را انتخاب نمایید تا به صفحه خدمات حقوقی و قضایی منتقل شوید.

ورود به سامانه جستجوی شورای حل اختلاف

پس از ورود به صفحه خدمات حقوقی و قضایی شما لیستی از خدمات متنوع حقوقی و قضایی را مشاهده میکنید که توسط سایت وکیلنیک به شما ارایه میشود. در این میان گزینه «جستجوی شورای حل اختلاف» را انتخاب نمایید.

ورود به سامانه جستجوی شورای حل اختلاف

در این بخش وارد صفحه مربوط به جستجوی شورای حل اختلاف در سایت عدلیران شده اید.

ابتدا باید گزینه «جستجو بر اساس تقسیمات کشوری» (شماره 1) را انتخاب کنید. در قسمت «انتخاب استان» (شماره 2) ، استان مورد نظر و در قسمت «انتخاب شهرستان» (شماره 3) ، شهرستان مورد نظر خود را انتخاب کنید تا شوراهای حل اختلاف در آن شهرستان را جستجو کنید.

انتخاب «نام واحد» ضروری نیست (شماره 4) ولی باید گزینه «نوع» را روی شورای اختلاف تنظیم نمایید (شماره 5).

اکنون موقع انجام تست امنیتی است. در کادر مربوط به «تصویر امنیتی» (شماره 6)، اعداد و ارقامی که در عکس (شماره 7) میبینید را وارد نمایید. در صورتیکه تصویر امنیتی برای شما نمایش داده نمیشود یا اعداد آن خوانا نیست میتوانید با انتخاب گزینه «بازیابی» تصویر مورد نظر را تغییر دهید (شماره 8)

در پایان گزینه «جستجوی واحد قضایی» را انتخاب نمایید (شماره 9)

مشاهده نتایج جستجوی شورای حل اختلاف

نتیجه جستجوی شورای حل اختلاف

پس از انتخاب گزینه «جستجوی واحد قضایی» سامانه اقدام به جستجو بر اساس اطلاعات وارد شده میکند. در نهایت لیستی از نتیجه جستجو را به شما ارایه میدهد که در بالای آن «تعداد کل نتایج» را به شما ارایه میکند (شماره 1). در ستون های نتایج، اطلاعات مختلفی ارایه میگردد که به بررسی هر کدام از آنها میپردازیم:

نام: نام شعبه مورد نظر را در این ستون میتوانید ببنید (شماره 2)

واحد بالاتر: این ستون به شما نشان میدهد که شعبه مورد نظر شما در کدام مجتمع قضایی و زیر نظر کدام واحد مشغول فعالیت است (شماره 3)

آدرس: در این بخش آدرس دقیق محل استقرار شعبه و مجتمع قضایی قابل مشاهده است. همچنین ساعت کاری شعب نیز در این بخش قابل رویت است (شماره 4) دقت داشته باشید که برخی از شعب شورای حل اختلاف در شیفت عصر فعال هستند.

مزایای استفاده از سامانه جستجوی شورای حل اختلاف

مزایای جستجوی شورای حل اختلاف

در این بخش از این مقاله به مزایای استفاده از سامانه جستجوی آنلاین شوراهای حل اختلاف میپردازیم:

جستجوی غیر حضوری: این سامانه توانسته است امکان جستجوی آدرس دقیق شعب مختلف شورای حل اختلاف در سراسر کشور، برای شهروندان بدون نیاز به حضوری فیزیکی در آدرس آن شعبه را فراهم آورَد.

جستجوی دقیق: این سامانه توانسته است با فراهم کردن فیلترهای مختلف جستجو مثل جستجو در استان معین یا شهرستان معین، دقیق ترین نتیجه ممکن را برای کاربران به ارمغان بیاورد.

◉ صرفه جویی در زمان و هزینه: هزینه های مربوط به پیدا کردن آدرس یک شعبه از شورای حل اختلاف در شهر یا استانی غیر از محل زندگی خودتان با استفاده از این سامانه تقریبا به صفر میرسد.

◉ ارائه نتایج معتبر: بروزرسانی های متعدد در این سامانه باعث شده است تا تغییراتی مثل آدرس یا سایر جزییات مربوط به شوراهای حل اختلاف، به سرعت در این سامانه منعکس شود و نتایج ارائه شده از صحت و اعتبار قابل قبولی برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: آموزش نوبت دهی قضایی

اینفوگرافی جستجوی شورای حل اختلاف


اگر در زمان جستجوی شورای حل اختلاف مشکلی داشتید یا پس از ورود به سامانه قادر به استفاده از امکانات این سامانه نبودید، حتما در این خصوص با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت نمایید. تیم مشاوره حقوقی وکیلنیک به صورت آنلاین میتوانند شما را در زمینه «جستجوی شورای حل اختلاف» یاری دهند. برای ارتباط با مشاوران حقوقی کافیست وارد صفحه مشاوره حقوقی شوید.

مشاوره حقوقی وکیلنیک
برای جستجوی شوراهای حل اختلاف از چه سایتی باید اقدام کنیم؟

از سایت www.vakilnik.com میتونید اقدام کنید. همچنین با نصب اپلیکیشن وکیلنیک میتونید از بخش «خدمات قضایی و ثبتی» وارد بخش «جستجوی شورای حل اختلاف» بشید و برای همیشه به این سامانه دسترسی داشته باشید.

آیا برای جستجوی شوراهای حل اختلاف نیاز هست که ثبت نام ثنا داشته باشیم؟

خیر. برای استفاده از سامانه جستجوی شورای حل اختلاف نیازی به ثبت نام ثنا نیست.

برای جستجوی شوراهای حل اختلاف چه اطلاعاتی نیاز هست؟

استان و شهرستان محل جستجو را باید به عنوان اطلاعات ضروری در سامانه وارد کنید.

آیا استفاده از سامانه جستجوی شورای حل اختلاف هزینه داره؟

خیر. رایگان است.

آیا آدرس و مشخصات دقیق را میتوان از سامانه پیدا کرد؟

بله. پس از ارایه نتایج جستجو، آدرس دقیق و سایر جزییات برای شما نمایش داده میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *