مقالات آموزشی

آموزش نوبت دهی قضایی

آموزش نوبت دهی قضایی

چکیده این مقاله: در این آموزش به نحوه اخذ نوبت الکترونیک قضایی میپردازیم. سامانه نوبت دهی قضایی موجب شده است تا مراجعان به دستگاه قضایی بتوانند به صورت آنلاین، در هر زمان و مکانی، نوبت مراجعه خود به مراجع قضایی را ثبت کنند. در این آموزش به بررسی نحوه ورود به سامانه نوبت دهی قضایی، نوبت دهی قضایی بر اساس شماره پرونده، نوبت دهی قضایی بر اساس شماره ابلاغیه و نوبت دهی قضایی بر اساس محکمه مورد نظر میپردازیم. همچنین پس از آموزش اخذ نوبت بر اساس سه روش فوق، نحوه پیگیری نوبت اخذ شده و همچنین روش ابطال نوبت های اخذ شده را بررسی خواهیم کرد. در پایان نیز به مزایای استفاده از سامانه نوبت دهی قضایی خواهیم پرداخت. فایده استفاده از این آموزش این است که به شیوه گام به گام بوده و طوری طراحی شده است تا کسانی که آشنایی چندانی با سامانه نوبت دهی قضایی ندارند به راحتی بتوانند صفر تا صد این پروسه را با موفقیت به انجام برسانند. در پایان نیز روش اخذ مشاوره حقوقی برای سوالات و مشکلات شما در مسیر استفاد از سامانه نوبت دهی قضایی ارایه شده است.

در این آموزش به نحوه گرفتن نوبت آنلاین برای مراجعه حضوری به مراجع قضایی میپردازیم.

مراجعین به دستگاه قضایی از طریق این سامانه می توانند در صورت نیاز به مراجعه حضوری، نسبت به تعیین وقت بر اساس زمان بندی مجاز اعلامی از ناحیه آن مرجع قضایی و برنامه کاری خود اقدام نمایند.

مطابق آمارهای ارایه شده از خبرگزاری میزان (وابسته به قوه قضاییه) در 6 ماه اول سال 1400 بیش از 4 میلیون نفر از سامانه نوبت دهی قضایی استفاده کرده اند

نکته: برای استفاده از این سامانه، ثبت نام در سامانه ثنا برای متقاضیان و وجود پرونده قضایی الزامی می باشد.

برای گرفتن نوبت در سامانه قوه قضاییه نیاز است تا ابتدا وارد سایت www.adliran.ir شوید. برای سهولت در امر نوبت گیری آنلاین، پیشنهاد میکنیم تا اپلیکیشن وکیلنیک را نصب کرده و از بخش «خدمات قضایی و ثبتی» گزینه «نوبت دهی قضایی» را انتخاب نمایید تا برای همیشه، به صورت مستقیم به سامانه نوبت دهی قوه قضاییه متصل شوید. برای نصب اپلیکیشن وارد صفحه «دانلود اپلیکیشن وکیلنیک» شوید.

اخذ نوبت الکترونیکی به سه روش امکان پذیر است که در این مطلب به آموزش هر سه روش خواهیم پرداخت.

روش اول: اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده

روش دوم: اخذ نوبت بر اساس شماره ابلاغیه (برای مشاهده آموزش کلیک کنید)

روش سوم: اخذ نوبت بر اساس مرجع قضایی (برای مشاهده آموزش کلیک کنید)

همچنین ممکن است شما قبلا نوبت الکترونیکی گرفته باشید ولی به هر دلیلی آنرا گم کرده یا مشخصات آنرا فراموش کرده باشید. در این حالت نیاز به اخذ مجدد نوبت نیست، بلکه میتوانید مطابق آموزشی که در این صفحه به آن پرداخته ایم، نوبت خود را بازیابی کنید.

آموزش بازیابی و پیگیری نوبت الکترونیک قضایی (برای مشاهده آموزش کلیک کنید)

در فرضی که پس از اخذ نوبت الکترونیکی پشیمان شده و امکان مراجعه حضوری در روز و ساعت مقرر را ندارید، میتوانید نوبت خود را باطل کنید. در این حالت نوبت شما منتفی شده و دیگران میتوانند در سامانه ثبت نوبت قضایی برای همان روز و زمان، نوبت خود را ثبت کنند.

آموزش ابطال نوبت الکترونیک قضایی (برای مشاهده آموزش کلیک کنید)

این ویدیو با کیفیت HD (720 p) تهیه شده است. در صورتیکه با کیفیت پایین پخش میشود، اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.

پس از ورود به سایت عدلیران، گزینه «سامانه نوبت دهی قضایی» را انتخاب نمایید.

ورود به سامانه ابلاغ برای آموزش نحوه مشاهده ابلاغیه دادگاه

در این بخش نیاز است تا مشخصات هویتی خود را وارد نمایید. ابتدا در کادر شماره 1 ، کد ملی خود را وارد نمایید و در کادر شماره 2 رمز شخصی ثنا را وارد کنید. اکنون گزینه «مرحله بعد» را انتخاب نمایید.

در صورتی که رمز شخصی خود را فراموش کرده اید، گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده ام» را انتخاب کنید (شماره 3) تا بتوانید رمز شخصی خود را بازیابی نمایید.

در صورتی که تاکنون در سامانه ثنا ثبت نام نکرده اید، نیاز است تا قبل از اخذ نوبت در سامانه ثنا ثبت نام نمایید. در این فرض باید گزینه «من ثنا ثبت نام نکرده ام» را انتخاب کنید. در صورت نیاز میتوانید از «آموزش ثبت نام ثنا» استفاده کنید.

ورود به سامانه ابلاغ برای آموزش نحوه مشاهده ابلاغیه دادگاه

بعد از وارد کردن مشخصات هویتی تان، یک رمز عبور موقت برای شما ارسال میشود. رمز ورود را در کادر شماره 1 وارد کنید و سپس گزینه ورود به سامانه (2) را بزنید.

اعتبار رمزهای موقتی که برای شما ارسال میشوند بیشتر از چند دقیقه نیستند. پس اگر اعتبار رمز موقت شما منقضی شد، میتوانید با انتخاب گزینه «ارسال مجدد رمز موقت» (گزینه 3) رمز جدید دریافت نمایید.

نوبت دهی قضایی برای واحدهای قضایی و شبه قضایی

پس از ثبت مشخصات هویتی و ورود به سامانه نوبت دهی قضایی، شما با دو گزینه روبرو میشوید. در این آموزش سعی داریم به «نوبت دهی برای واحدهای قضایی و شبه قضایی» بپردازیم. به همین دلیل گزینه اول را انتخاب مینماییم.

آموزش نوبت گرفتن برای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز در سایت وکیلنیک تهیه شده است. برای مشاهده این آموزش به صفحه آموزش اخذ نوبت برای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه کنید.

نوبت دهی قضایی بر اساس شماره پرونده

اخذ نوبت برای واحدهای قضایی و شبه قضایی به سه روش اصلی انجام میشود:

روش اول _ اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده: در این روش نیاز است تا شما شماره پرونده ای که برای پیگیری آن قصد اخذ نوبت دارید را در اختیار داشته باشید. در این روش، سامانه نوبت را فقط بر اساس شماره پرونده ای که شما وارد میکنید تنظیم خواهد کرد.

روش دوم_ اخذ نوبت بر اساس شماره ابلاغیه: گاهی ممکن است ابلاغی از طرف مرجع قضایی برای شما ارسال شده باشد و انجام امری را از شما تقاضا کرده باشد. در این فرض میتوانید بر اساس ابلاغیه ای که برای شما ارسال شده است نوبت خود را تنظیم کنید. در این روش داشتن مشخصات ابلاغیه ضروری است.

روش سوم_ اخذ نوبت بر اساس واحد قضایی: در صورتی که اخذ نوبت با روش واحد قضایی باشد شخص می بایست از فهرست مربوط به واحد قضایی، واحد مربوطه را جهت اخذ نوبت انتخاب نموده و سپس سمت مورد نظر از فهرست سمت ها را انتخاب نماید.

در این مطلب آموزش هر سه روش فوق را بررسی خواهیم کرد.

روش اول: اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده

به عنوان اولین روش برای اخذ نوبت به روش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» خواهیم پرداخت. برای اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده نیاز است تا گزینه اول را انتخاب نمایید.

آموزش نوبت دهی قضایی بر اساس شماره پرونده

بعد از انتخاب گزینه «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» وارد صفحه ای میشوید که نیاز است تا برخی اطلاعات مورد نیاز سیستم را وارد نمایید.

نکته: اگر اطلاعات خواسته شده در این فرم را ندارید، با انتخاب گزینه «صفحه اصلی» (شماره 7) وارد صفحه اصلی شده و یکی دیگر از روش های نوبت دهی قضایی را انتخاب نمایید.

قبل از وارد کردن مشخصات پرونده مورد نظرتان باید توجه داشته باشید که با انتخاب گزینه «فهرست پرونده های من» (شماره 4) میتوانید بدون وارد کردن مشخصات پرونده ای خاص، اطلاعات تمام پرونده های خود را مشاهده نمایید.

شماره پرونده: در این کادر شماره پرونده ای که میخواهید برای آن پرونده نوبت بگیرید را وارد نمایید (شماره 1) شماره پرونده یک شماره یکتا و منحصر به فرد است که برای هر پرونده در قوه قضاییه اختصاص داده شده است.

ردیف فرعی: ردیف فرعی پرونده خود را در این کادر وارد نمایید (شماره 2). ردیف فرعی نشان دهنده مراحل دادرسی است. هر مرحله از دادرسی یک ردیف فرعی محسوب میشود.

رمز پرونده: وارد کردن رمز پرونده الزامی نیست (شماره 3) کاربرد رمز پرونده در خصوص مواردی است که شماره ملی شخص در پرونده درج نشده است در اینصورت شخص با وارد نمودن رمز پرونده اطلاعات پرونده را بازیابی خواهد نمود. در این صورت سامانه مطابقت 40 درصدی نام و نام خانوادگی را با پرونده بررسی میکند.

حال که اطلاعات پرونده مورد نظر خود را وارد کرده اید، با انتخاب گزینه «بررسی اطلاعات پرونده فوق» ، پرونده مورد نظر برای شما به نمایش در خواهد آمد (شماره 5). اگر در با انتخاب این گزینه وارد مرحله بعد نشدید گزینه «مرحله بعد» را انتخاب نمایید (شماره 6)

نحوه نوبت دهی قضایی بر اساس شماره پرونده

واحد قضایی: در این قسمت واحد قضایی با توجه به اطلاعات پرونده یا ابلاغیه به صورت خودکار بازیابی و انتخاب خواهد شد (شماره 1)

انتخاب سمت: در این کادر شما می بایست سمت و یا میز پاسخگو را انتخاب نمایید (شماره 2). این کادر برای انتخاب کسی است که میخواهید او را در روز مراجعه حضوری ملاقات کنید.

انتخاب دادورز: ممکن است با انتخاب گزینه دادورز در مرحله انتخاب سمت، کادر دیگری برای شما نمایش داده شود با عنوان «انتخاب دادورز» که در این کادر باید دادورز پرونده خود را انتخاب نمایید. در صورتیکه دادورز پرونده خود را نمیشناسید میتوانید یکی از دادورزان را به صورت تصادفی انتخاب نمایید.

پس از انتخاب سمت (و انتخاب دادورز)، گزینه «مرحله بعدی» را انتخاب نمایید. (شماره 3)

آموزش نحوه نوبت دهی قضایی بر اساس شماره پرونده

اکنون وارد مرحله «علت مراجعه» شده اید.

علت های مراجعه بر اساس اطلاعات پرونده یا ابلاغیه، تعیین خواهند شد. از میان علت های موجود، علتی را که برای آن نیازمند مراجعه حضوری به واحد مربوطه می باشید را انتخاب نمایید. انتخاب یک علت برای تکمیل فرآیند نوبت گیری الزامی است. در این بخش باید دقت کنید که علت انتخابی منطبق با نیاز واقعی شما گزینش شود، زیرا اطلاعاتی که در مراحل بعد از شما درخواست خواهد شد، براساس علتی که شما تعیین کرده اید تنظیم میشود.

با زدن دکمه ی «فهرست علت ها» می توانید از جدول نمایش داده شده، علت مراجعه ی خود را انتخاب نمایید.

آموزش نحوه نوبت دهی قضایی

پس از انتخاب گزینه فهرست علت ها در سامانه نوبت دهی قضایی، جدولی برای شما به نمایش درخواهد آمد که لیست علت های قابل انتخاب را در خود جای داده است. شما میتوانید برای پیدا کردن علت مراجعه خود از نوار جستجو (شماره 1) استفاده کنید و یا در لیست علت ها از بالا به پایین جستجو کنید. در صورت پیدا کردن علت مراجعه خود با کلیک بر روی گزینه «انتخاب» ، آن علت مراجعه برای شما ثبت میشود.

نکته: در صورتیکه علت مراجعه مورد نظر خود را پیدا نکردید، میتوانید یک علت مراجعه شبیه به علت مراجعه مورد نظرتان خود را انتخاب نمایید.

آموزش ثبت و دریافت نوبت قضایی

بعد از انتخاب علت، به صفحه «دریافت نوبت» هدایت میشوید. حال وقت آن رسیده تا زمان نوبت خود را تعیین کنید. برای جابجایی بین ماه ها میتوانید از گزینه های نوار بالای صفحه، جهت نمایش ماه قبلی یا ماه بعدی استفاده کنید (شماره 1).

پس از انتخاب ماه و روز مورد نظر، ساعت های قابل انتخاب برای شما نمایان میشود. (شماره 2)

پس از انتخاب ساعت مراجعه، گزینه «ثبت و دریافت نوبت» را بزنید. (شماره 3)

چاپ نوبت در سامانه نوبت دهی قضایی

با زدن گزینه «ثبت و دریافت نوبت» نوبت شما ثبت شده و فرم آن برای شما به نمایش در می آید.

اکنون فرآیند اخذ نوبت در سامانه نوبت دهی قضایی به پایان رسیده است.

برای هر نوبت یک «کد رهگیری» اختصاص داده شده است که به معنی این است که عملیات ثبت نوبت برای شما به درستی انجام شده است.

در این فرم «محل مراجعه» ، «شخص پاسخگو» ، «تاریخ و ساعت مراجعه» برای شما به نمایش در می آید.

با انتخاب گزینه «چاپ» (شماره 2) می توانید از این فرم پرینت کاغذی تهیه نمایید یا نسخه ای از آن را در موبایل یا کامپیوترتان ذخیره کنید.

روش دوم: اخذ نوبت بر اساس شماره ابلاغیه

در این بخش از آموزش به نحوه «اخذ نوبت بر اساس ابلاغیه» میپردازیم.

مراحل ورود به سایت عدلیران در ابتدای آموزش و در بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» توضیح داده شده است. برای مشاهده، میتوانید به بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» مراجعه کنید.

نوبت دهی قضایی بر اساس شماره ابلاغیه

پس از طی مراحل اولیه و ورود به فرآیند اخذ نوبت بر اساس ابلاغیه، با تصویر فوق مواجه میشوید. در این مرحله لازم است تا «شماره ابلاغیه» که در سمت راست و بالای ابلاغیه نوشته شده است را در کادر مخصوص (شماره 1) وارد کنید.

پس از وارد کردن شماره ابلاغیه گزینه «بررسی ابلاغیه» را بزنید. در صورتی که مشخصات ابلاغیه با شماره ملی شما منطبق باشد، شما به مرحله بعدی (واحد قضایی) هدایت خواهید شد.

ادامه فرآیند اخذ نوبت بر اساس ابلاغیه دقیقا شبیه به همان مراحلی است که در آموزش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» توضیح دادیم. برای مشاهده ادامه فرآیند میتوانید به بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» مراجعه نمایید.

روش سوم: اخذ نوبت بر اساس مرجع قضایی

در این بخش از آموزش به نحوه «اخذ نوبت بر اساس مرجع قضایی» میپردازیم.

مراحل ورود به سایت عدلیران در ابتدای آموزش و در بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» توضیح داده شده است. برای مشاهده، میتوانید به بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» مراجعه کنید.

نوبت دهی قضایی بر اساس مرجع قضایی

پس از طی مراحل اولیه و ورود به فرآیند اخذ نوبت بر اساس مرجع قضایی، با تصویر فوق مواجه میشوید. در این مرحله لازم است تا «مرجع قضایی» مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در صورتیکه «کد واحد قضایی» را دارید در کادر مخصوص (شماره 1) وارد نمایید.

اگر کد واحد قضایی مورد نظر خود را نمیدانید، با انتخاب لیست واحد های قضایی (شماره 2) باید واحد قضایی ای که قصد مراجعه حضوری به آن دارید را در لیست پیدا نموده و انتخاب نمایید.

پس از طی مراحل فوق گزینه «مرحله بعدی» را انتخاب نمایید. (شماره 3)

ادامه فرآیند «اخذ نوبت بر اساس مرجع قضایی» دقیقا شبیه به همان مراحلی است که در آموزش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» توضیح دادیم. برای مشاهده، میتوانید به بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» مراجعه کنید.

بازیابی و پیگیری نوبت الکترونیک قضایی

پیگیری نوبت از سامانه نوبت دهی قضایی

برای بازیابی و پیگیری نوبتی که قبلا اخذ کرده اید کافیست پس از طی مراحل ابتدایی، گزینه «پیگیری نوبت» را انتخاب نمایید. مراحل ابتدایی ورود به سامانه نوبت گیری قضایی در ابتدای همین آموزش و در بخش «آموزش اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» توضیح داده شده است. برای مشاهده، میتوانید به بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» مراجعه کنید.

روش های پیگیری نوبت از سامانه نوبت دهی قضایی

بازیابی و پیگیری نوبت در سامانه نوبت دهی قضایی به دو روش قابل انجام است:

روش اول_ بازیابی از طریق درج تاریخ: برای استفاده از این روش نیاز است تا پس از ورود به صفحه بازیابی، گزینه «جستجوی نوبت بر اساس بازه تاریخی» را انتخاب نمایید. (شماره 1) در این روش فرمی برای شما به نمایش در می آید که باید در آن ابتدا و انتهای بازه زمانی ای که تمایل دارید جستجو شود را وراد نمایید. (شماره 2). در انتها، گزینه «جستجو» را انتخاب کنید. (شماره 3)

روش دوم_ بازیابی از طریق درج کد رهگیری: برای استفاده از این روش نیاز است تا پس از ورود به صفحه بازیابی، گزینه «جستجوی نوبت بر اساس کد رهگیری» را انتخاب نمایید. (شماره 1) در این روش فرمی برای شما به نمایش در می آید که باید در آن کد رهگیری نوبت الکترونیکی که قبلا گرفته اید را وراد نمایید. (شماره 2). در انتها گزینه «جستجو» را انتخاب کنید. (شماره 3)

چاپ نوبت در سامانه نوبت دهی قضایی

با زدن گزینه «جستجو» نوبت شما بازیابی شده و برای شما به نمایش در می آید.

برای هر نوبت یک «کد رهگیری» اختصاص داده شده است. (شماره 1)

در این فرم «محل مراجعه» ، «شخص پاسخگو» ، «تاریخ و ساعت مراجعه» برای شما به نمایش در می آید.

با انتخاب گزینه «چاپ» (شماره 2) می توانید از این فرم پرینت کاغذی تهیه نمایید یا نسخه ای از آن را در موبایل یا کامپیوترتان ذخیره کنید.

ابطال نوبت الکترونیک قضایی

ابطال نوبت در سامانه نوبت دهی قضایی

برای ابطال نوبتی که قبلا ثبت کرده اید نیاز است تا مراحل ابتدایی ورود به سامانه را انجام دهید. در بخش اول این آموزش درباره مراحل ابتدایی ورود به سامانه نوبت الکترونیک صحبت کرده ایم. برای مشاهده، میتوانید به بخش «اخذ نوبت بر اساس شماره پرونده» مراجعه کنید.

پس از طی کردن مراحل ابتدایی و ورود به سامانه اخذ نوبت الکترونیک قضایی، اگر قصد ابطال نوبتی که قبلا گرفته اید را دارید نیاز است تا گزینه «ابطال نوبت» را انتخاب کنید.

نحوه ابطال نوبت در سامانه نوبت دهی قضایی

پس از ورود به صفحه ابطال نوبت نیاز است تا «کد رهگیری» نوبتی که قبلا اتخاذ کرده اید را در کادر مخصوص وارد کنید (شماره 1) و سپس گزینه «ابطال نوبت» را بزنید (شماره 2)

پس از چند ثانیه پیغام «نوبت شما ابطال گردید» را مشاهده خواهید کرد.

مزایای سامانه نوبت دهی قضایی

مزایای استفاده از سیستم نوبت دهی الکترونیک قضایی

سیستم نوبت دهی قضایی قرار است دز کلیه محاکم جایگزین سیستم نوبت دهی دستی یا حضوری شود. این سیستم راندمان کاری کارکنان قوه قضاییه را بیشتر کرده و به ایجاد نظم در محیط کار کمک می‌کند. ارائه نوبت به صورت آنلاین به ارباب رجوع این فرصت را می‌دهد که در منزل، محل کار یا هر جای دیگری که دوست دارند با اتصال به اینترنت، نزدیک‌ترین زمان برای مراجعه را مشخص کنند. برخی از مزیت های این سیستم‌ها عبارتند از:

◉ اعلام اتوماتیک زمان کار محاکم.

◉ رزور نخستین نوبت خالی برای متقاضی به صورت آنلاین.

◉ ارائه کد پیگیری نوبت به مراجعه کننده.

◉ اعلام پر شدن ظرفیت.

◉ امکان لغو نوبت توسط مراجعه کننده.

◉ تعریف محدوده زمانی برای نوبت دهی.

◉ معرفی شخصی که ارباب رجوع باید به وی مراجعه کند.

قابلیت استفاده به صورت ۲۴ ساعته .

دسترسی ساده و استفاده آسان .

این سیستم نسبت به روش‌های سنتی و مراجعه حضوری به مراجعه کننده حق انتخاب داده و کمک می‌کند بهتر بتواند برای زمان خود برنامه ریزی کند.

اینفوگرافی آموزش نحوه اخذ نوبت الکترونیک قضایی

اینفوگرافی نوبت دهی قضایی

اگر در زمان ورود به سامانه نوبت دهی قضایی مشکلی داشتید یا پس از ورود به سامانه قادر به استفاده از امکانات این سامانه نبودید، حتما در این خصوص با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت نمایید. تیم مشاوره حقوقی وکیلنیک به صورت آنلاین میتوانند شما را در زمینه «استفاده از سامانه نوبت دهی قضایی» یاری دهند.

برای ارتباط با مشاوران وکیلنیک کافیست وارد صفحه مشاوره حقوقی شوید.


آیا گرفتن نوبت در دادگاه ها اجباریه؟

گرفتن نوبت الکترونیکی هنوز در همه محاکم اجباری نشده اما در برخی از مراجع مثل اجرای احکام مدنی و … گرفتن نوبت الزامی شده و بدون داشتن نوبت، امکان پیگیری پرونده وجود نداره

مشخصات پرونده مثل شماره پرونده یا شماره بایگانی ندارم، چطور نوبت بگیرم؟

شما میتونید با انتخاب گزینه «اخذ نوبت بر اساس واحد قضایی» بدون داشتن مشخصات پرونده ، نوبت الکترونیکی گرفته و سپس به واحد قضایی مورد نظر خود مراجعه کنید. برای مشاهده آموزش این روش، به قسمت «اخذ نوبت بر اساس واحد قضایی» در این آموزش مراجعه فرمایید.

اطلاعات نوبت الکترونیک خودم را گم کردم. چیکار کنم؟

اگر بعد از اخذ نوبت الکترونیک قضایی اطلاعات ثبت شده خود را گم کردید و یا به آنها دسترسی ندارید نگران نباشید. نیاز به اخذ نوبت مجدد نیست. شما میتوانید نوبت الکترونیک خود را بازیابی کنید. برای مشاهده آموزش نحوه انجام این کار به بخش «بازیابی نوبت الکترونیک قضایی» در این آموزش مراجعه کنید.

آیا امکان باطل کردن نوبتی که قبلا اخذ کرده ام وجود داره؟

بله. در صورتیکه بعد از اخذ نوبت الکترونیک قضایی، از نوبتی که گرفتید پشیمان شدید میتوانید نوبت خود را باطل نمایید. برای مشاهده آموزش این روش، به قسمت «ابطال نوبت الکترونیک قضایی» در این مقاله مراجعه بفرمایید.

آیا خودم میتونم نوبت بگیرم یا حتما باید به دفتر خدمات قضایی برم؟

هر کسی میتونه با گوشی شخصی یا کامپیوتر خودش از این سامانه استفاده کنه و نوبت الکترونیک اخذ کنه. برای انجام این کار میتونید مراحل این آموزش رو قدم به قدم انجام بدید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *