چکیده این مقاله: در این آموزش به نحوه دریافت نوبت برای دفتر خدمات قضایی به صورت آنلاین میپردازیم. قابلیت اخذ نوبت به صورت آنلاین موجب میشود تا شما بتوانید بدون نیاز به مراجعه حضوری و بدون محدودیت زمانی در هر ساعت از شبانه روز روند رسیدگی نوبت مورد نظر خودتان را رزرو نمایید. در این آموزش به نحوه ورود به سایت نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و اخذ نوبت برای دفتر مورد نظر خواهیم پرداخت. در پایان نیز نگاهی می اندازیم به نحوه بازیابی و ابطال نوبت اخذ شده. فایده استفاده از این آموزش این است که به شیوه گام به گام بوده و طوری طراحی شده است تا کسانی که آشنایی چندانی با این سامانه ندارند به راحتی بتوانند صفر تا صد این پروسه را با موفقیت به انجام برسانند. در پایان نیز روش اخذ مشاوره حقوقی برای سوالات و مشکلات شما در مسیر استفاد از سامانه اطلاع رسانی پرونده ارایه شده است.
نحوه دریافت نوبت دفتر خدمات قضایی
در این آموزش به نحوه ثبت نوبت برای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و نحوه کار با سامانه نوبت دهی مبپردازیم. در این سامانه شما میتوانید قبل از مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، دفاتری که نوبت خالی داشته و توانایی انجام درخواست شما را دارند را پیدا نمایید و با ثبت نوبت برای روز مورد نظر خود، در روز و ساعت مشخص به دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و نیاز حقوقی خود را برطرف نمایید.
برای دریافت نوبت دفتر خدمات قضایی نیاز است تا ابتدا وارد سایت https://nobat.kdke.ir شوید. برای سهولت در مشاهده و دسترسی به سامانه نوبت دهی، پیشنهاد میکنیم تا اپلیکیشن وکیلنیک را نصب کرده و از بخش «خدمات قضایی و ثبتی» گزینه «اخذ نوبت برای دفتر خدمات قضایی» را انتخاب نمایید تا برای همیشه، به صورت مستقیم به سامانه نوبت دهی متصل شوید. برای نصب اپلیکیشن میتوانید وارد صفحه دانلود اپلیکیشن وکیلنیک شوید.
این ویدیو با کیفیت HD (720 p) تهیه شده است. در صورتیکه با کیفیت پایین پخش میشود، اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
ثبت نام در سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی:
برای استفاده از خدمات ارایه شده در سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی نیاز است تا در این سایت ثبت نام کرده و حساب کاربری بسازید. اخذ نوبت بدون ثبت نام قبلی امکان پذیر نیست. در این آموزش ابتدا به نحوه ثبت نام و ورود به سامانه میپردازیم. درصورتیکه قبلا در این سایت ثبت نام کرده اید به ادامه آموزش و بخش «ورود به سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی» مراجعه کنید.
پس از ورود به سایت نوبت دهی، گزینه «ثبت نام کاربران» را انتخاب نمایید. (شماره 1)
برای ثبت نام در سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی لازم است تا بعد از ورود به بخش «ثبت نام کاربران» ، اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید. وارد کردن شماره موبایل (شماره 1) و درج ملیت (شماره 2) از موارد ضروری برای ثبت نام است. در کادری که برای وارد کردن کد امنیتی مشخص شده است (شماره 3) کد امنیتی تصویر را وارد کنید. در صورتی که تصویر امنیتی برای شما نمایش داده نمیشود یا در صورت نمایش، اعداد درون تصویر خوانا نیستند، با انتخاب گزینه بازیابی (شماره 4) ، تصویر را تغییر دهید. در پایان پس از وارد کردن اطلاعات فوق گزینه «عضویت» را انتخاب نمایید. (شماره 5)
اگر قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید نیازی به ثبت نام مجدد نیست. میتوانید برای استفاده از سامانه، گزینه «قبلا عضو شده اید! وارد شوید» را انتخاب کنید (شماره 6) تا بدون نیاز به طی کردن مراحل ثبت نام وارد سامانه شوید.
همچنین در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید ولی رمز عبور خود را فراموش کرده اید، گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده اید» را نتخاب کنید (شماره 7) تا بتوانید رمز خود را بازیابی نمایید.
در این بخش نیاز است تا مشخصات هویتی خود را وارد نمایید. ابتدا در کادر شماره 1 ، نام و در کارد شماره 2 نام خانوادگی خود را وارد نمایید.
در کادر شماره 3 کد ملی خود را وارد کنید.
در این قسمت از ثبت نام نیاز است تا برای حساب کاربری خود یک رمز عبور تعیین نمایید. رمز عبور مورد نظرتان را تعیین کرده و در کادر شماره 4 وارد کنید.
بعد از وارد کردن شماره تلفن همراه در مرحله قبلی ثبت نام، اکنون برای شما یک کد تایید چهار رقمی پیامک شده است. کد تایید را عینا در کادر شماره 5 ثبت کنید. دقت داشته باشید که کد تایید ارسال شده به تلفن همراه شما فقط یک دقیقه اعتبار دارد و پس از آن منقضی میگردد. اگر کد تایید برای شما ارسال نشد یا اعتبار آن منقضی شده میتوانید با انتخاب گزینه «ارسال مجدد کد فعال سازی» کد جدیدی دریافت نمایید. (شماره 6)
اگر شماره موبایل خود را اشتباه وارد کرده اید یا تمایل دارید شماره دیگری را برای ثبت نام در سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی اختصاص دهید، میتوانید از طریق گزینه «تغییر شماره موبایل» اقدام نمایید. (شماره 7)
پس از طی مراحل فوق گزینه «تایید و تکمیل ثبت نام» را انتخاب کنید. (شماره 8)
در این زمان پیامی برای شما به نمایش در می آید با این مضمون که ثبت نام شما به درستی انجام شده است. همچنین یک پیامک با محتوای زیر برای تلفن همراه تان ارسال میشود:
«تبریک حساب کاربری شما ایجاد شد.
نام کاربری: **********
رمز عبور: **********
سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی»
حال لازم است که اندکی صبر کنید تا به صفحه حساب کاربری خود وارد شوید.
در ادامه این مقاله به آموزش نحوه ورود به سامانه برای اشخاصی که قبلا ثبت نام کرده اند میپردازیم. در صورتیکه میخواهید آموزش دریافت نوبت را مشاهده کنید به بخش «آموزش دریافت نوبت» مراجعه کنید.
ورود به سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی:
در صورتیکه قبلا در سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نام کرده اید لازم است تا پس از ورود به سامانه نوبت دهی گزینه «ورود» را انتخاب نمایید. (شماره 2)
بیشتر بخوانید: آموزش مشاهده ابلاغیه دادگاه
پس از انتخاب گزینه «ورود» ، به صفحه درج مشخصات کاربری هدایت میشوید. در این بخش نیاز است تا نام کاربری (شماره 1) و رمز عبور خود را وارد کنید (شماره 2). سپس کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر امنیتی را در کادر مخصوص وارد نمایید (شماره 3) . اگر تصویر امنیتی برای شما قابل مشاهده نیست تا اعداد درون تصویر خوانا نیستند میتوانید با انتخاب گزینه بازیابی (شماره 4) تصویر را بازیابی نمایید. اکنون لازم است با انتخاب گزینه ورود ، وارد حساب کاربری خود شوید.
همچنین در صورتی که قبلا در این سامانه ثبت نام کرده اید ولی رمز عبور خود را فراموش کرده اید، گزینه «رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟» را نتخاب کنید (شماره 6) تا بتوانید رمز خود را بازیابی نمایید.
جستجوی نوبت دفتر خدمات قضایی:
در این بخش از این مقاله به آموزش دریافت نوبت برای دفتر خدمات الکترونیک خواهیم پرداخت.
چه کاربری هستید که برای اولین بار در سامانه ثبت نام کرده اید و چه با ثبت نام قبلی وارد سامانه شده اید وارد صفحه «نوبت های من» میشوید. در این صفحه امکان ثبت نوبت وجود ندارد لذا باید با انتخاب گزینه «خانه» در نوار بالایی سایت به صفحه اصلی سایت وارد شویم.
در صفحه اصلی سایت با نوار سفید رنگ جستجوی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی روبرو میشویم. برای استفاده از قابلیت جستجوی سایت باید ابتدا از سمت راست، استان مورد نظر (شماره 1) و شهرستان مورد نظر ( شماره 2) خود را انتخاب نمایید. کادر بعدی برای درج نوع خدمتی است که شما در دفتر خدمات قضایی به دنبال آن هستید. انتخاب این بخش ضروری نیست اما در صورت لزوم میتوانید نوع خدمت مورد نظرتان (مثلا ارسال لایحه، ثبت شکایت، ارسال اظهارنامه و …) را انتخاب نمایید. در صورتی که به دنبال آدرس دفتر خاصی هستید میتوانید کد دفتر یا نام مسول دفتر را وارد کنید (شماره 4) تا جستجوی دقیق تری داشته باشید. البته پر کردن این قسمت از کادر جستجو ضروری نیست.
در پایان پس از وارد کردن اطلاعات فوق گزینه جستجو را انتخاب کنید (شماره 5)
نتایج جستجوی دفاتر خدمات قضایی:
اکنون شما در حال مشاهده نتیجه جستجو هستید.
در بالای صفحه میتوانید مشاهده کنید که با اطلاعاتی که شما در کادر جستجو وارد کردید چه تعداد دفتر خدمات قضایی پیدا شده است. (شماره 1)
برای هر کدام از نتایج کد دفتر و نام مسول دفتر برای شما نمایش داده میشود (شماره 2) . همچنین آدرس هر کدام از دفاتر پیدا شده نیز به تفکیک برای شما نمایش داده میشود. (شماره 3)
با مشاهده گزینه «دارای نوبت» شما میتوانید مطلع شوید که کدام یک از دفاتر حاضر در لیست، دارای نوبت خالی هستند. (شماره 4)
با انتخاب گزینه «دریافت نوبت» به صفحه دریافت نوبت برای همان دفتر خدمات قضایی هدایت میشوید. (شماره 5)
همچنین در سمت راست تصویر امکان ویرایش و فیلتر کردن نتایج جستجو وجود دارد. مثلا شما میتوانید در این بخش، استان یا شهرستان مورد نظر خود را تغییر دهید و نتایج تازه ای ببینید. (شماره 6)
انتخاب نوبت دفتر خدمات قضایی:
اکنون میتوانید روز و ساعت مورد نظر خود را برای دریافت نوبت ثبت کنید.
در صورتیکه تمایل دارید تاریخ نمایش داده شده را تغییر دهید میتوانید از بالای تقویم نمایش داده شده، ماه دیگری را انتخاب نمایید (شماره 1)
کلیه روزهایی که در هر ماه برای دفتر مورد نظر شما نوبت خالی وجود دارد با رنگ سبز نمایش داده میشود (شماره 2) میتوانید روز مورد نظرتان را به انتخاب خودتان ثبت کنید.
با انتخاب روز مورد نظر، ساعات خالی برای دریافت نوبت برای شما به رنگ سبز به نمایش درمیآید (شماره 3) میتوانید ساعت مراجعه مورد نظرتان را به انتخاب خودتان ثبت کنید.
در سمت راست تصویر اطلاعات دفتر خدمات الکترونیک قضایی مورد نظر شما از قبیل آدرس و شماره تلفن آن قابل مشاهده است (شماره 4)
ثبت نوبت دفتر خدمات قضایی:
اکنون زمان آن رسیده است که نوبت تنظیم شده خود را ثبت نهایی کنید.
در این مرحله میتوانید تعیین کنید که قصد دارید در زمان مراجعه حضوری، امور مربوط به چه تعداد پرونده را پیگیری خواهید کرد (شماره 1)
همچنین در صورتیکه از ثبت نوبت خود منصرف شده اید میتوانید با انتخاب گزینه «حذف» آنرا حذف کنید (شماره 2)
بعد از بررسی اطلاعات ارایه شده در این صفحه و اطمینان از اینکه نوبت خود را به درستی ثبت کرده اید باید گزینه «ثبت نوبت» را انتخاب نمایید (شماره 3)
ثبت نهایی نوبت دفتر خدمات قضایی:
تبریک میگوییم! نوبت شما با موفقیت ثبت شد.
بعد از انتخاب گزینه «ثبت نوبت» صفحه ای به شما نمایش داده میشود با این پیغام: «رزرو با موفقیت انجام شد» (شماره 1)
در این صفحه لیستی با عنوان «نوبت های من» برای شما نمایش داده میشود که در آن میتوانید لیست تمام نوبت هایی که تاکنون اخذ کرده اید را مشاهده نمایید. (شماره 2) . در ستون آخر از این لیست، شماره کانتر پاسخگو که باید به آن مراجعه نمایید را میتوانید ببینید. (شماره 3)
برای ذخیره نوبت اخذ شده و یا گرفتن پرینت از نوبت تان میتوانید گزینه «چاپ رسید نوبت» را انتخاب نمایید. (شماره 4)
بازیابی یا لغو نوبت اخذ شده
در صورتیکه قبلا نوبتی را برای دفتر خدمات قضایی ثبت کرده اید را گم کرده اید و یا جزییات آنرا فراموش کرده اید، نگران نباشید! نیازی به اخذ مجدد نوبت نیست.
برای بازیابی نوبتی که اخذ کرده اید کافیست وارد سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی شوید. برای مشاهده نحوه ورود به این سامانه کافیست به بخش نحوه ورود به سامانه نوبت دهی دفتر خدمات قضایی در ابتدای همین آموزش مراجعه نمایید.
پس از ورود مستقیما به صفحه لیست نوبت های تان هدایت میشوید. در این لیست میتوانید نوبت های اخذ شده قبلی را بازیابی کرده و رسید نوبت مورد نظر خود را با انتخاب گزینه «چاپ رسید نوبت» (شماره 2) چاپ کرده و نسخه کاغذی آنرا در اختیار داشته باشید.
اگر پس از ثبت نوبت از مراجعه به دفتر خدمات قضایی منصرف شدید میتوانید نوبت ثبت شده خود را در لیست «نوبت های من» لغو کنید. برای انجام این کار کافیست گزینه «لغو نوبت» را انتخاب کنید. (شماره 1)
مزایای استفاده از سامانه نوبت دهی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
سیستم نوبت دهی قضایی در کلیه دفاتر خدمات الکترونیم قضایی جایگزین سیستم نوبت دهی دستی یا حضوری شده است. این سیستم راندمان کاری کارکنان دفاتر را بیشتر کرده و به ایجاد نظم در محیط کار کمک میکند. ارائه نوبت به صورت آنلاین، به ارباب رجوع این فرصت را میدهد که در منزل، محل کار یا هر جای دیگری که دوست دارند با اتصال به اینترنت، نزدیکترین زمان برای مراجعه را مشخص کنند. برخی از مزیت های این سیستمها عبارتند از:
◉ اعلام اتوماتیک زمان کار دفاتر.
◉ رزور نخستین نوبت خالی برای متقاضی به صورت آنلاین.
◉ ارائه کد پیگیری نوبت به مراجعه کننده.
◉ اعلام پر شدن ظرفیت.
◉ امکان لغو نوبت توسط مراجعه کننده.
◉ تعریف محدوده زمانی برای نوبت دهی.
◉ معرفی کانتر یا شخصی که ارباب رجوع باید به وی مراجعه کند.
◉ قابلیت استفاده به صورت ۲۴ ساعته .
◉ دسترسی ساده و استفاده آسان .
این سیستم نسبت به روشهای سنتی و مراجعه حضوری به مراجعه کننده حق انتخاب داده و کمک میکند بهتر بتواند برای زمان خود برنامه ریزی کند.
نکات و مقررات مهم نوبت دهی دفتر خدمات قضایی
◉ تصویر رسید نوبت دهی را در زمان مراجعه حضوری حتما به همراه داشته باشید.
◉ ارائه کارت ملی همزمان با رسید نوبت دهی به دفتر الزامی می باشد. (مشخصات شخص دریافت کننده نوبت به صورت الکترونیکی با فرد مراجعه کننده به کانتر دفتر خدمات قضایی الزاماً باید یکسان باشد)
◉ هر شخص فقط می تواند تا دو مرتبه از هر دفتر در یک روز به صورت الکترونیکی (اینترنتی) نوبت دریافت نماید.
◉ هر نوبت نهایتاً برای ثبت دو پرونده می باشد. در صورتیکه متقاضی نیاز به ثبت پرونده هایی بیش از دو مورد را داشته باشد به جهت جلوگیری از تضییع حقوق دیگران متقاضی باید مجدداً وقت دیگری دریافت نماید.
◉ در صورتی که دریافت کننده نوبت در زمان تعیین شده به دفتر مراجعه ننماید نوبت لغو شده و دفتر می تواند نسبت به جایگزینی آن اقدام نماید. همچنین در خصوص این افراد در پایان روز کاری برای ایشان پیامکی ارسال میشود مبنی بر اینکه در یک هفته آتی امکان دریافت نوبت به صورت الکترونیکی در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را نخواهند داشت.
◉ متقاضی امکان دریافت نوبت در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در روز جاری را نخواهد داشت. یعنی تمامی نوبت ها برای فردا و روزهای بعد از آن قابل ثبت هستند.
◉ در صورتی که به دلایلی از قبیل خارج بودن درخواست از صلاحیت دفتر، نقص مدارک لازمه جهت ثبت درخواست و لزوم مراجعه به وکیل قبل از ثبت درخواست، دفتر قادر به ارائه خدمات به متقاضی نباشد نسبت به جایگزینی نوبت اقدام نموده و متقاضی باید مجددا اقدام به اخذ نوبت نماید.
◉ در صورت بروز اختلال در سامانه به نحوی که ارائه خدمات ممکن نباشد، اولویت های تنظیم شده بر حسب نوبت های دریافتی پس از رفع اختلال و امکان خدمت رسانی مجدد، ملاک فراخوان نوبت توسط باجه ها خواهد بود.
◉ در صورت لغو نوبت، از طریق پیامک به شخص متقاضی اطلاع رسانی خواهد شد. در صورتی که پس از تایید دفتر، لغو نوبت بدون دلیل موجه اتفاق افتاده باشد متقاضی می تواند اقدام به اعلام شکایت از دفتر از طریق تماس با تلفن های واحد شکایات کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به شماره 88109132-021 و 86046288-021 نماید.
بیشتر بخوانید: آموزش نوبت دهی قضایی
اینفوگرافی نوبت دهی دفتر خدمات قضایی
اگر در زمان اخذ نوبت دفتر خدمات قضایی مشکلی داشتید یا پس از ورود به سامانه قادر به استفاده از امکانات این سامانه نبودید، حتما در این خصوص با یک وکیل یا مشاور حقوقی مشورت نمایید. تیم مشاوره حقوقی وکیلنیک به صورت آنلاین میتوانند شما را در زمینه «اخذ نوبت دفتر خدمات قضایی» یاری دهند. برای ارتباط با مشاوران حقوقی کافیست در سایت وکیلنیک وارد صفحه مشاوره حقوقی شوید.
از سایت https://nobat.kdke.ir میتونید اقدام کنید. همچنین با نصب اپلیکیشن وکیلنیک میتونید از بخش «خدمات قضایی و ثبتی» وارد بخش «نوبت دفتر خدمات قضایی» بشید و برای همیشه به این سامانه دسترسی داشته باشید.
خیر. برای دریافت نوبت، ثبت نام ثنا الزامی نیست اما باید در سایت نوبت دهی ثبت نام کرده و حساب کاربری ایجاد کنید.
مشخصات هویتی و یک شماره موبایل ضروریه.
بله شما با جستجوی دفتر خدمات در شهرستان مورد نظرتان میتوانید نوبت های خالی را مشاهده نمایید.
بله همانطور که در این مقاله آموزش دادیم، نوبت های ثبت شده قابل ابطال هستند.
بله شما میتوانید روز و ساعت نوبت را به دلخواه خودتان تنظیم نمایید.
بله شما میتوانید نوبت های اخذ شده قبلی را مطابق آموزش های ارایه شده در این مقاله بازیابی کنید.